dimecres, 11 de juny del 2008

De cine


Del 3 al 5 de juny s'ha celebrat a Alzira "Foroimatge", un espai-encontre entre centres educatius que han realitzat produccions audiovisuals.

I com no! El nostre centre hi participà.

A primer de Batxillerat la professora Pilar Medrano ha estat impartint l'optativa "Valencià: Llengua i Imatge" i han presentat en Foroimatge el curtmetratge "Sempre queden amics", realitzat i protagonitzat pels alumnes que han seguit aquesta optativa. Es tracta d'una història dramàtica que parla de la solitud, però amb un final ple d'amor.

A més, s'ha projectat també l'audiovisual "La dona en la literatura", un breu repàs a la presència de la dona a través d'escrits de la nostra literatura, elaborat des de l'assignatura de Valencià amb la col·laboració d'alumnes de 1r i 2n de Batxillerat, i que va servir de carta de presentació del nostre institut a la Trobada d'Escoles en Valencià que enguany vam celebrar a Sollana.

dilluns, 2 de juny del 2008

Rebomboris en paper


Avui mateix ha eixit a la venda el primer número de la revista escolar Rebomboris, elaborada pels alumnes de 3r d'ESO de l'optativa de Redacció i Disseny de Premsa. I no ha eixit sola! Va molt ben acompanyada, perquè els alumnes de 4t d'ESO de la mateixa optativa han confegit una meravellosa Revista Literaria.

Ací teniu les portades de les dues revistes, però a la consergeria de l'Institut, pel preu simbòlic d'un euro, t'enduràs un exemplar de cada.
Si ja les teniu a les mans, veureu que la qualitat de l'edició és excel·lent, immillorable: a tot color, paper de màxima qualitat... I tot gràcies a la col·laboració econòmica de l'AMPA de l'Institut i les empreses que han participat amb publicitat. I també gràcies, evidentment, a l'euro que tu aportes.
Des de la redacció de Rebomboris volem demanar-te un favor: llig la revista Rebomboris i a través del correu electrònic d'aquest bloc (rebomboris@gmail.com) fes-nos arribar propostes de millora, idees per a nous apartats, crítiques constructives... No podem fer-ho millor si no ens dius com.
El curs que ve també hi haurà Rebomboris? Depén, en part, de tu! Anima't a participar-hi.