dissabte, 16 de febrer del 2008

Amb dos anys, el món a la mà

Internet ens sorprén, per a bé i per a mal, perquè al darrere estem les persones. Internet és un canal de comunicació, un mitjà per fer donar a conéixer les nostres maldats i bondats. D'exemples n'hi molts i Youtube ha esdevingut un espai on visualitzar les misèries i les meravelles de què som capaços.
Voleu veure una meravella? Una xiqueta, Lilly, que amb sols dos anys és capaç d'ubicar un munt de països en un mapamundi.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Me he quedat completament sorpresa amb aixó. Es una xiqueta de sols dos anys i sap molts mes països dels qu sabran mai persones de la nostra edat.
Aixo em fa pensar sobre lo prodigiosa que pot ser la mente humana i lo molt que la gent no ho utilitza. Jo hi crec que n'hauriem de utilitzar mes aquest poder prodigios perque es lo millor que n'hi ha.



Mik...*

Anònim ha dit...

És impresionant!!!
És increïble com una xiqueta de tan sols dos anys puga saberse tants països,ni més ni menys que tots els païssos del mòn, cosa de la qual no podria presumir ni un quart de la població mundial.
Amb aquest exemple podem demostrar que si una xiqueta de tan sols dos anys pot aprendre's tants païssos, per què una persona de p.ex. 14 anys no pot estudiar-se un tema? la veritat es que és contradictori . . .
Jo anime a tots a estudiar perque això serveix per a tindre un futur millor, i aleshores és important per a tota la nostra vida.
MaRta

Anònim ha dit...

Quant he vist el video.Me he quedat bocabadada tan sols dos anys la xiqueta hia sapa indicar en el mapa politic tots els paissos.Aixo significa qué tenim qué estudiar mólt tots i ensenyar-se mes en totes les asignatures.I arribar a ser com ella tots llestos.

Anònim ha dit...

viure per a veure,una xiqueta de tan poca edat identificant països
de tot el mon.Açò és més impresionant que les reses de microones.Amb aquèst exemèmple acaven de demostrar que les dones cada vegada son més llestes que els homens.

Anònim ha dit...

Hola,
Mare meua! és alucinant que una xiqueta de dos anys sapiga ja tots el països del mon!!
També és cert que quan més menut eres més capacitat i facilitat tens per adependre.
M'ha paregut un fet molt interesant.


J.H.A

Anònim ha dit...

Es sorprenent com una xiqueta de dos anys aprenga tots els pïsos del món, nia molta gent amb molt mes anys que aquesta xiqueta que no sàpigen on esta el seu païs.