divendres, 4 d’abril del 2008

La millor medicina: la rialla

Diuen que en situació d'estrés, de nerviosisme... d'exàmens... el millor per a relaxar-se és riure's una estoneta.
Potser us siga de profit aquest simpàtic vídeo, mereixedor del premi "Adorable" en els premis Youtube 2007.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A mi em pareix un video per a partir-se de la risa .De nomes trencar un paper el xiquét xicotet se partix de la risa.Qué alusine di xiquét.Tambe els altres videos de no res els xiquéts escomençen a riure.Per jugar a la wii en el seu pare nomes li pegaba poquet i escomençaba a riure.Així hia qué estar sempré un sonriure en la boca.

Anònim ha dit...

Jo soc de eixes persones que necesiten de la rialla per a viure.
Si estic tot el día seria no em sent com si fora jo la que esta en mi.
Les persones que sempre estan serioses son per a mi persones que els falta sang al cos perque la rialla com diu el titol del article, es la millor medicina




MiiCaa*

Anònim ha dit...

Ja,ja,ja... la veritat és que aquest video es mereix el premi perque et fa plorar de risa.
Molta gent sempre va estressada, no dorm, creu que tot en aquesta vida està mal, no te suficient temps... Tots ells no s'adonen que totes aquelles coses poden parèixer xicotetes i perdre la seua importància amb només unes rises amb els amics o amb la família, perque la risa és adictiva, però molt sana.
Quan estigues agoviat, tingues molta faena, molts exàmens i coses que fer, desconecta amb els teus amb unes rises i veuras com tot t'anirà molt millor.

MaaRta K.

Anònim ha dit...

Hola,

acabe de veure el video i em pareix prou gracios, demostra que és un nadó sencill, perque en un tros de paper s'entreté.
Sens dubte per a mí també la millor medicina és la rialla!

J.H.A

Anònim ha dit...

Em pareix increible com xiquets tan menuts tenen eixa facilitat per a riure's. La gent adulta(hi ha molta)a la que li costa riure's, no ho entenc. Son tan bonicos els xiquets que amb una rialla seua et fan riure a tu.
És un video graciossisim la veritat.