dilluns, 2 de juny de 2008

Rebomboris en paper


Avui mateix ha eixit a la venda el primer número de la revista escolar Rebomboris, elaborada pels alumnes de 3r d'ESO de l'optativa de Redacció i Disseny de Premsa. I no ha eixit sola! Va molt ben acompanyada, perquè els alumnes de 4t d'ESO de la mateixa optativa han confegit una meravellosa Revista Literaria.

Ací teniu les portades de les dues revistes, però a la consergeria de l'Institut, pel preu simbòlic d'un euro, t'enduràs un exemplar de cada.
Si ja les teniu a les mans, veureu que la qualitat de l'edició és excel·lent, immillorable: a tot color, paper de màxima qualitat... I tot gràcies a la col·laboració econòmica de l'AMPA de l'Institut i les empreses que han participat amb publicitat. I també gràcies, evidentment, a l'euro que tu aportes.
Des de la redacció de Rebomboris volem demanar-te un favor: llig la revista Rebomboris i a través del correu electrònic d'aquest bloc (rebomboris@gmail.com) fes-nos arribar propostes de millora, idees per a nous apartats, crítiques constructives... No podem fer-ho millor si no ens dius com.
El curs que ve també hi haurà Rebomboris? Depén, en part, de tu! Anima't a participar-hi.

1 comentari:

Nenniii! ha dit...

Amunt RebomboRiiS!!!!
Mare meua, com me agrada la revista!!!!
Es i sera la millor feta per el ies per sempre!MiiCaaaaaaa