diumenge, 18 de juliol del 2021

Relats amb ciència. 1a edició

Les últimes setmanes de curs s'ha celebrat a l'IES Almussafes la primera edició de relats científics col·laboratius, amb participació d'una cinquantena d'alumnes del centre que cursen l'ensenyament obligatori, en el marc de la setmana de la ciència. Esta iniciativa naix, des dels departaments de ciències, amb la intenció de consolidar-se en els propers cursos, com una manera de lligar la ciència i la literatura a través de la imaginació i la iniciativa de l'alumnat. 

Malgrat la pressa amb què s'ha comunicat l'edició i les dates, coincidents amb els últims exàmens del curs, els departaments implicats (Física i Química, Matemàtiques, Biologia i Geologia, Tecnologia i Informàtica) considerem que la resposta ha sigut bastant satisfactòria (els treballs premiats han tingut una participació prou acceptable en el grup, tenint en compte que no eren grups nombrosos), cosa que deixa entreveure la qualitat imaginativa i capacitat creativa del nostre alumnat. 
 
Agraïm la col·laboració de tot l'alumnat participant, felicitem als grups guanyadors i us animem a participar en properes edicions.
 
Ací podeu llegir els millors relats. Premeu sobre la imatge i s'ampliarà.

1rESO-B:







 
 
 
 
 
 
 
 
 
1rESO-E:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
2nESO-E:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
3rESO-C:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bon estiu!