divendres, 30 de novembre del 2007

Hem rebut dos premis

Ens hem d'alegrar quan un amic nostre rep algun premi.
I més encara quan no és un amic, sinó dos -amic i amiga.
Rafael Zafrilla Magraner i Maria Villalba Asensio estaven fins el curs passat amb nosaltres, estudiant 2n de Batxillerat i acaben de rebre el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Comunitat Valenciana. Ell ha obtingut la 8a millor nota de tots els que es presentaven i Maria ha quedat molt a prop, la 10a millor qualificació.
Suposem que els familiars i amics estaran contentíssims, quasi tant com els premiats. Però l'alegria i l'orgull també el comparteixen totes les professores i professors de l'IES d'Almussafes.
I què obtenen amb el premi?
Aquesta distinció els serà anotada en el seu expedient acadèmic pel secretari de l'IES d'Almussafes i gaudiran dels beneficis específics que s’establisquen. Un d'aquests beneficis és que no estan obligats al pagament de les taxes per serveis acadèmics en el primer curs dels estudis superiors que realitzen en centre públic.
I ara què?
Ara els queda un altre repte per endavant, perquè els estudiants que obtinguen Premi Extraordinari a nivell de la comunitat poden optar, prèvia inscripció, al Premi Nacional.
Ànim, presenteu-vos i molta sort.
Estem amb vosaltres.

9 comentaris:

Neus ha dit...

Estic molt contenta de que aquest dos exalumnes tingen aquest merit aconseguit, ademés de que es un gran honor per al centre, ja que representa que el nivell que hi ha a les seves aules es bo i elevat.
M'agradaría que algun dels meus companys o jo, quant tingam l'edat per a presentar-nos ho ferem i pogerem acoseguir eixa beca, ja que obri moltes portes tant académiques com professionals.


La meva opinió és que aquest concurs academic és un gran acert per part de l'estat, ja que impulsa a molts joves a intentar conseguir un bé que els serveix per a l'ajuda de seguir els seus estudis.





Neus.

Anònim ha dit...

M'alegre de que el premi haja sigut per a aquestes dos persones, que demostra el alt nivell educatiu que tenim davant d'altres instituts.

Anònim ha dit...

M'ha agrada moltissim la idea de que dos compays del nostre intitut hagen aconsguit este premi. Això es un impuls per a tots els alumnes que volen aconseguir esta menció. I segur que ho aconseguiran estudiant en aquest institut

Anònim ha dit...

Estic segura que es mereixen aquest honor perque es un premi a una vida de treball i esforç. A mes es un reconeiximent per al institut perque els alumnes es donen compte de les oportunitats que poden tindre estudiant asi.
Jo crec que si m'he esforçe podria arribar tan alt com ells.

Anònim ha dit...

Estic sorpres per el nivell que hi ha a l'istitut per quedar dos alumnes d'Almussafes entre els millors de la comunitat. I que aixo siga un exemple per a mes persones del institut.

JCG

Anònim ha dit...

La meua opinió sobre els premis que els fan als alumnes excelents crec que se'u mereixen per serels millors alumnes matriculats

Anònim ha dit...

me pareix molt be que dos exalumnes del centre an quedat entre els millors de la comunitat valenciana i aixo vol dir que la gent estudia encara que no tota la gent amb tantes ganes

Anònim ha dit...

Me'n alegre molt pel dos companys, Maria i Rafael , i els done l'enhorabona , perque dos persones com ells, que s'han esforçat tant i que han estudiat tant, han de ser premiades d'algun mode com per exemple amb aquest premi.Es un honor ser companya seua i espere que molts seguisquen el seu exemple i deixen ben alt el nostre institut.

I en cuant al premi em pareix molt bè que la gent es preocupe pels joves, per exemple fent olimpiades i concursos per a millorar la seua carrera en el futur.

Anònim ha dit...

Hola,
estic content per aquest premi rebut als dos millors alumnes,tant perque són companys nostres com perque donen prestigi al centre educatiu al que perteneixen.

J.H.A