diumenge, 11 de maig del 2008

EL CANGUR MATEMÀTIC


L’IES Almussafes ha sigut una de les seus on s’han realitzat les proves Cangur-SCM 2008. Es tracta d’unes proves que pretenen estimular i motivar l’aprenentatge de les matemàtiques i que es realitzen el mateix dia i a la mateixa hora en un gran nombre d’instituts. Hi ha quatre nivells, que van des de 3r d’ESO a 2n de Batxillerat, i participen un gran nombre de centres de diverses comunitats autònomes.

Per la participació, els alumnes van rebre una carpeta, un bolígraf, un pin i un diploma amb el seu nom.

Enguany, en la tretzena edició de les Proves Cangur-SCM (2008), la inscripció ha arribat a 27.529 persones. En el nivell 2 (4t d’ESO), en el que participaven 6.399 estudiants, l’estudiant del nostre centre David Magraner Villalba s’ha situat en la 6a posició. Mentre que el seu germà, Adrián Magraner Villalba, ocupa el lloc 50 en el nivell 4 (2n de Batxillerat), on hi participaven 1.861 estudiants. Tot un èxit! Felicitem a tots els que hi han participat i ens felicitem pels resultats obtinguts.

I tu, per què no t’atreveixes a participar el curs que ve?

1 comentari:

Anònim ha dit...

Més premis??? Mare meua esque en aquest institut(excepte ell en sí) tot és de la millor qualitat.
Dóna una sincera enhorabona als guanyadors i els felicite ja que sé de la dificultat de la rova perque jo també vaig participar estant en el seu lloc, encara que no he sigut tan afortunada per guanyar un premi.
MOLTES FELICITATS!!!