dilluns, 8 de juny del 2015

Coreografies: un treball en equip

El divendres 5 de juny, a l'hora del patí, se celebrà en el gimnàs del centre el Festival d'Expressió Corporal. Una mostra de coreografies realitzades pels alumnes de primer i segon d'ESO. Coreografies que formaven part del treball realitzat en l'assignatura d'Educació Física durant aquest curs escolar 2014-1015.

En les coreografies podíem observar diverses figures plàstiques formades per tots els membres del grup, la utilització de la corda, moviments coordinats que feien tots simultàniament...

Però em va impressionar el moment en el qual cadascú d'una manera ordenada, respectant el torn, feia el que millor sabia fer. Aquest moment fou molt emotiu ja que veies com la resta de companys que estava veient la coreografia es posaven aplaudir de sobte al company que els havia sorprés, valorant així el seu esforç i la seua aportació al treball en grup.

L'alumnat ha estat motivat. Quedaven fora de l'institut per assajar i també al gimnàs a l'hora del patí. Parlaven entre ells de la roba que es posarien, quina música els acompanyaria a la coreografia, quins moviments farien i quin seria l'ordre.

Ha sigut un treball a gran escala, i així haurien de ser tots els treballs en equip, on els membres del grup arribaren a la conclusió que aquest tipus de treball no ho pot fer una persona sola, que necessita els demés. S'han donat compte de que en un equip, tot els membres són necessaris.


Done l'enhorabona a l'alumnat de primer i segon d'ESO pel seu treball i la seua valentia al mostrar-lo a la resta de companys. I done també l'enhorabona al professor d'Educació Física, Josep Martínez, per l'organització del Festival, per la seua implicació i dedicació.

El Festival d'Expressió Corporal aconseguí unir-nos a tots, alumnat del centre de diferents cursos i professors, en un ambient de festa i esport que anuncia el final de curs.
                                                                                      Enric Poblador