divendres, 22 de maig del 2009

Trobada, visites i portes obertes

Aquesta setmana ens donem a conéixer.

Demà dissabte, 23 de maig, l’Institut estarà obert al públic. Tots aquells que estiguen interessats en conéixer les nostres instal·lacions, ho poden fer entre les 10:00 i les 13:00 hores del matí.

Ahir, dijous dia 21, ens visitaren els alumnes de 6é de primària de la localitat acompanyats dels seus mestres. Era un primer contacte amb el que serà, el curs que ve, el seu nou centre educatiu.

Amb aquestes dues activitats conclourem una setmana que va començar el dissabte 16 de maig, dia de la Trobada de Centres d'Ensenyament en Valencià de la Ribera, celebrada enguany a Almussafes. En aquesta jornada festiva per la nostra llengua s'aplegaren unes 27.000 persones per participar en les múltiples activitats que s'hi realitzaren. L'IES Almussafes hi tingué una presència destacada, ja que participà amb cinc tallers:
- Taller de pneumàtica
- Taller de fotografia i caricatures
- Taller de pintar cares
- Taller de fer trens de colors
- Taller de fer collar

Els tallers van ser atesos per professorat del centre, però també per estudiants dels nostres cicles formatius.

No hem d'oblidar que durant la nit del dia anterior, divendres 15 de maig, va tenir lloc al camp de futbol d'Almussafes una activitat "ludicomusical": la 1a Trobada de Dj's de la Ribera. Va ser tot un èxit! La idea de realitzar aquesta activitat va nàixer dels professors de l'IES Almussafes que actualment s'ocupen de l'emissora de ràdio de l'institut.