dimarts, 26 d’octubre del 2010

Àlan i Urbà ens porten al Subsòl

L'editorial Bromera acaba de publicar Subsòl, d'Unai Siset.
Unai Siset? Quin nom més extrany! Sí, efectivament, Unai Siset és com un gat amb set vides, les d'Àlan Greus i Urbà Lozano (que coneixeu molt bé en aquest institut), però també Pasqual Alapont, Manuel Baixauli, Vicent Borràs, Esperança Camps i Vicent Usó.
Tots ells es van confabular un dia entorn a una instantània feta al metro de París pel fotògraf Peter Turnley i van decidir donar vida a les persones allí retratades. Així, hi van fer aparéixer un polític, un advocat, una dona dedicada a l'arquitectura, un immigrant...
Tot un joc literari ple d'intriga que no ens deixarà indiferents i que al subsòl de l'aparença externa que tenim les persones hi ha tot un món increïble, immens, inabastable, profund.
El tràiler sobre el llibre és propi d'una pel·lícula (qui sap si algun dia Subsòl apareixerà als cinemes?)
Fins i tot hi ha un bloc específic sobre el llibre, amb fotos dels autors i notícies sobre el seu itinerari de presentacions al públic lector.
I alguns mitjans de comunicació televisius ja se n'han fet ressò: Canal 9 i TV3.

Si voleu conéixer un altre dels autors d'aquest llibre, el dijous 28 ens visitarà Esperança Camps, per parlar amb els alumnes de 1r de Batxillerat sobre el seu llibre Quan la lluna escampa els morts.

2 comentaris:

ginjol ha dit...

Molt agraïts, tots els Unais! Salut.

Anònim ha dit...

Moltes gràcies per la vostra acollida. Se'm va fer molt curta l'hora de conersa.
Esperança Camps