dimarts, 18 de gener del 2011

Premis excel·lència

José Ángel González Llácer i Ivan Girona Lozano, alumnes de l'IES Almussafes, han estat seleccionats per tal de participar en un Cap de Setmana "Disfruta amb les Matemàtiques" per a alumnes excel·lents, activitat organitzada per la Fundació de la Comunitat Valenciana per a la Qualitat de l'Educació.

Es tracta de crear un estímul per a l'alumnat amb els millors expedients acadèmics a fi de premiar el seu treball i reforçar el seu aprenentatge. Per a això s’han organitzat una sèrie d’activitats lúdico-formatives en les quals podran experimentar, descobrir i ampliar els seus coneixements en relació amb les matemàtiques, sempre de manera divertida i dinàmica.

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l'èxit i l'excel·lència i continuar animant i motivant els alumnes perquè continuen amb el seu interés i dedicació. Les activitats d’aquest cap de setmana es realitzaran a l’Alberg de l’IVAJ Torre d’Alborache, situat a Alborache (València), entre el 28 i el 30 de gener de 2011, en règim de pensió completa.

Enhorabona als alumnes seleccionats!