dimecres, 6 d’abril del 2011

Un altre cap de setmana per a excel·lents

L'alumna Carme Villar Bosch ha guanyat un altre cap de setmana per a excel·lents: Tecnologia de la Ceràmica.

Aquesta activitat pretén reconéixer i recompensar l'esforç acadèmic de l'alumnat en relació amb l’àmbit científic i se centrarà especialment en el tema de la tecnologia ceràmica.

Es tracta de crear un estímul per a l'alumnat amb els millors expedients acadèmics i amb les millors qualificacions en les àrees de Matemàtiques i Física i Química, a fi de premiar el seu treball i reforçar el seu aprenentatge. Per a això s'han organitzat una sèrie d'activitats ludicoformatives en les quals podran observar i participar en els processos d’investigació i innovació en els laboratoris, sempre de manera divertida i dinàmica.

Amb aquesta iniciativa es pretén fomentar l'èxit i l'excel·lència i continuar animant i motivant els alumnes perquè continuen amb el seu interés i dedicació.

Les activitats d’aquest cap de setmana, entre el 8 i el 10 d'abril de 2011, es realitzaran en l’Institut de Tecnologia Ceràmica, situat a Castelló de la Plana, en règim de pensió completa. Els alumnes s’allotjaran a l’Escola de la Mar de Borriana (Castelló).

Des d'ací li volem donar, a Carme, l'enhorabona pel seu esforç, per la seua constància i per les seues notes. Tot això la fa estar entre els millors. Felicitats!
Marisol Parra