dijous, 28 de maig del 2015

Exposició "LA LLUM"

L'exposició "LA LLUM", disposada en el corredor central de l'IES ALMUSSAFES, mostra una part dels treballs realitzats pels alumnes de 1r i de 4t d'ESO en l'assignatura d'Educació Plàstica i Visual durant el curs 2014–2015.

[Si cliqueu sobre les imatges de sota, podreu veure-les ampliades]

L'exposició consta de quatre panells. El primer panell mostra uns bodegons realitzats per alumnes de 1r d'ESO emprant les temperes i els colors modulats per a donar la sensació de volum que li falta al suport pla. 


El segon panell consta d'una sèrie de dibuixos realitzats amb llapis de grafit pels alumnes de 1r d'ESO, en el patí del centre. Mitjançant la variació de la intensitat de la línia, han intentat plasmar la profunditat i la sensació d'espai. També aquesta part mostra una sèrie de dibuixos de bodegons on els alumnes han treballat el clarobscur.



El tercer panell mostra diferents treballs realitzats pels alumnes de 4t d'ESO, es tracta d'un estudi compositiu sobre l'obra cubista La taula front el mar, del pintor Juan Gris, on s'ha treballat la llum pròpia de cada color. 




També hi ha treballs relacionats amb l'op-art, on s'han realitzat escales monocròmatiques  aplicades a formes modulars per aconseguir crear efecte de moviment i d'espai.



Al mig d'aquest tercer panell, i per a separar aquestes dues zones esmentades anteriorment, hi ha una xicoteta representació de treballs de perspectiva isomètrica on també s'han treballat les ombres.



Per últim, el quart panell ens mostra interpretacions de pintures de Vincent Van  Gogh realitzades per alumnes de 4t d'ESO. 




En aquesta part destaca per la seues dimensions les interpretacions de les pintures La nit estelada...


...i Nit estelada sobre el Roine, les dues realitzades per alumnes de 1r d'ESO.



2 comentaris:

José Martínez ha dit...

Molt bon treball, es nota lo artistes que són els profes de dibuix i lo bé que transmeten aquestes habilitats al l'alumnat. Molt xula l'exposició!

José Martínez ha dit...

Molt bon treball, quins artistes tenim al centre!