dimecres, 25 d’abril del 2018

Mediterrani

L’alumnat de 1r i 2n de Batxillerat de l’IES Almussafes que cursa l’assignatura optativa de Dibuix Artístic I i Dibuix Artístic II amb la professora Isabel Mut del Departament de Dibuix, ens presenten l’exposició titulada "Mediterrani". 

Aquesta és la segona exposició que es realitza al Centre Cultural d’Almussafes, ja que l’any passat es realitzà una altra, també amb l’alumnat de Batxillerat que cursa aquesta matèria de Dibuix Artístic.




L’exposició presenta treballs realitzats
al llarg d’aquest curs, elaborats fent ús de diverses tècniques: aquarel·les, temperes, gravats, colors de fusta, collages...


Els treballs recullen la diversitat de formes i colors de la fauna del Mediterrani. També ens presenta unes figures humanes que estan gaudint del Mediterrani,  entrant a prendre el bany, sota un para-sol, jugant a pilota..., escenes totes elles molt quotidianes. 


 






L’exposició ens presenta l’aspecte agradable del Mediterrani, sense oblidar també l’aspecte tan amarg de les persones que s'hi juguen la vida, fent la travessia del Mediterrani buscant una oportunitat, somiant una vida millor.
 



L’exposició fou inaugurada el dilluns 23 d’abril a les 19 h i estarà durant una setmana al Centre Cultural.