diumenge, 31 de març del 2019

PAISATGE. Exposició d'art

El passat dilluns 25 de març, a les 19 hores, en un acte en el qual van participar part de l'equip d'artistes i del professorat responsable de la iniciativa, es va inaugurar l'exposició ‘Paisatge’ en el Centre Cultural d'Almussafes. La mostra, organitzada per l’IES Almussafes, recull les creacions realitzades en els últims mesos per l'alumnat de l'assignatura de Dibuix Artístic de 1r i 2n de Batxillerat.

En els seus treballs, els estudiants han utilitzat diverses tècniques, com l'aquarel·la, la tinta, els retoladors i les témperes; i, entre els elements exhibits, també es troben algunes escultures i instal·lacions.

Com el seu nom indica, en ‘Paisatge’ el fil conductor són els entorns, tant reals com imaginaris. D'aquesta forma, entre les pintures apareixen representats espais públics de la població, com el mercat, amb els seus carrers, balcons, cotxes i venedors, o la zona verda que envolta el propi centre educatiu. Així mateix, també s’han recreat paisatges ficticis.








“El color i el dibuix irrompen d'una manera personal i provoquen sensacions, que al final és l'objectiu de l'art”, assegura la professora Isabel Mut Tornel, promotora del projecte, qui explica que aquesta exposició ha suposat per als estudiants “una oportunitat per a crear i veure el que els envolta des de múltiples perspectives”. En la seua opinió, “aquestes experiències serviran, tant per als que s'encaminen al món artístic, com per als que seguisquen altres itineraris, perquè en qualsevol àmbit de la seua vida professional posen en pràctica la creativitat i la invenció, enriquint així el seu bagatge, tant personal com acadèmic i laboral que arriben a desenvolupar”.
 



L'exposició 'Paisatge' es podrà visitar fins al pròxim 7 d'abril.
No us la podeu perdre. L'institut està ple d'artistes de les arts plàstiques.


1r Batxillerat Ciències

Ayla B.A.
Pau C.E.
Marta C.P.
Laura F.C.
Carla P.G.
Pau S.D.
Gonzalo T.M.


1r Batxillerat humanístic

Mar A.M.
Paula A.G.
Mario B.O.
Blanca C.P.
Paula C.S.
Joel Joan G.M.
Ruth G.P.
Nuria G.G.
Alex L.M.
Víctor M.P.

Marc M.B.
Vanessa P.M.
Ruth R.R.
José David S.M.
Alma S.M.


2n Batxillerat Ciències



José Ignacio C.M.
Emily del Rocío C.M.
Lourdes L.L.
Karen L.S.


 


2n Batxillerat Humanístic

Nexus A.O.
Francisco A.D.
Maria A.C.
Jessica C.P.
Sandra F.S.
Raquel H.M.
Yolanda L.N.
Mireia M.V.
Sara María R.E.