dilluns, 21 de gener del 2008

Quin món més absurd!

Els periòdics recullen un munt de fets insòlits que et fan pensar, quasi tots els dies, si serà el 28 de desembre i et volen gastar una broma. Tanmateix, és cert el que ens conten. I és que les persones, de vegades, més que persones som "personatges" i fem coses tan absurdes que el mateix Kafka es quedaria sorprés si alçara el cap.

Antoni Dalmau i Ramon Buch són els responsables d'una web anomenada L'Absurd Diari. Un espai informatiu que començà la seua aventura ja fa deu anys i que es dedica a seleccionar i reproduir les notícies més al·lucinants que ocorren pel món i que apareixen als mitjans de comunicació, sobretot a la premsa.

Feu-li una llegida, no us decepcionarà.

La realitat pot superar, fàcilment, la ficció. Llig algunes notícies i comenta quina o quines t'han impactat més i per quin motiu.

6 comentaris:

Anònim ha dit...

hola,
a mi me pareix unes noticies molt estupit, sense ofenent a ningu.Pero aixo de que una persona del partit politic del psic que a comprat una fragancia de carolina herrera i una altra que tambe esta de moda. Per a que sels posen tots el intregrants del partit per a que es fagen mes de cas. no em pareix molt be.

Anònim ha dit...

La veritat és que no hi ha dubte de que tots sóm molts diferents i que al mon hi ha gent per a tot. Jo crec que està bé que hi haga gent així que experimenta coses noves per tal de no fer aquest mon aburrit i divertir als demés, encara uqe moltes vegades es fan tonteríes que a més de perjudicar-se a sí mateix perjudicica a altres persones. La veritat es que totes les notícies m'han paregut molt curioses però la que més m'ha cridat l'atenció es la del home que matà a la jove, i a més demanà als pares que li pagaren els danys del cotxe. M'ha cridat l'atenció però per a mal per que em pareix molt, molt fort que una persona tinga tanta cara que després de fer tant de mal a una familia matant a la seua filla els demane diners per les despeses del cotxe.

Anònim ha dit...

Acabe de llegir aquest diari i no se si el que conten son veritats o parides, del que no dubte es de que son noticia.

Anònim ha dit...

Hola,
em pareix una bona web per mirar fets curiosos i pasar una bona estona.És una web interesant i us convide a tots a visitar-la.

J.H.A

Anònim ha dit...

Aquest periòdic esta fora de lo comú lla que les noticies que hi han, en pocs periòdics apareixen. Son noticies estranyes, interessants i que passen de veritat.

Micaela ha dit...

Me han agradat totes les noticies pero en especial la del home que va a reapareixer despres de 14 anys. Ixa es fortissima i tot pero no poder pagar les deudes. i una cosa a mes en la noticia diuen que tenia una casa en Panama. Perque no la van a vendre i pagar les deudes?