dimarts, 17 de juny del 2014

TRES GUANYADORS LITERARIS

L'última setmana de classe i ens arriba una altra bona notícia que ens ompli d'orgull.

El passat abril tres alumnes de l'IES Almussafes s'animaren a participar en el 12é Premi "Vicent Andrés Estellés" (Poesia i narrativa curta en valencià) convocat per l'Ajuntament de Benimodo.
               --- I els tres han obtingut premi! ---

En la modalitat narrativa curta:

1r premi: Carmen Campo Lerma (1r batxillerat). Amb el relat "Sóc una princesa". 400 euros.

2n premi: Àlex Alòs Clérigues (1r batxillerat). Amb el relat "Pluja". 250 euros.

En la modalitat poesia:

2n premi: Ivan Girona Lozano (2n batxillerat). Amb el poema "Mort. Com ets?". 250 euros.

La satisfacció dels premiats va més enllà de la dotació econòmica per dos motius. El primer, perquè l'Ajuntament de Benimodo editarà un llibre que recollirà totes les narracions i poemes guanyadors. El segon, perquè en aquesta convocatòria hi ha hagut una alta participació: s'han presentat 110 treballs.

L'acte oficial de recollida dels premis se celebrarà la primera setmana de setembre de 2014, a Benimodo, i de segur que serà un moment de gran felicitat i satisfacció per als nostres estudiants.

Queda en evidència que hi ha entre els joves d'Almussafes alguns que tenen inquietuds literàries. Els animen a què continuen en aquest afany. I si volen presentar alguna producció pròpia a algun premi, els professors de l'Institut els podem informar i orientar. Ens teniu al vostre costat. 

Enhorabona als tres!
 

2 comentaris:

Benifaionet ha dit...

Moltes felicitacions a tots els culpables.Continueu per la senda que al final sempre hi ha premi, en diners o en satisfacció personal. Encara que si són les dues millor encara.

Anònim ha dit...

Enhorabona a tots , alguna cosa bona farem els professors del IES per a que el nom d'Almussafes siga jove igual de jove que els nostres alumnes, els millors!!!