dimecres, 17 de desembre del 2014

Regala un llibre per Nadal...

...PERQUÈ...

-perquè com els nadals són molt intensos, cal fer moltes coses. Llegint pots oblidar un poc tot l'estrés i relaxar-te un poc.

- para que los niños aprendan, y que se den cuenta que leer les ayuda y les desarrolla el lenguaje. Así, leyendo desde pequeños tendrán un lenguaje más culto y seguirán leyendo cada vez más.

- perquè és bo llegir i perquè ajuda el vocabulari.

- perquè és un regal molt original i així dones a l'altra persona la possibilitat de descobrir un nou món. L'ajudes a imaginar. Per exemple: si li regales un llibre d'amor, li fa sentir que té possibilitat d'estimar i de ser estimat. Un de comèdia, li fa sentir-se bé i el farà riure. Un de ficció, li farà imaginar. Un d'aventures, li farà sentir-se poderós, aventurer, etc. Regala un llibre a un amic o una amiga, o professor o professora, o familiars. Li veuràs un somriure en la cara quan descobrisca el regal.

- perquè pot ser que regalant llibres tots els anys, al final a eixa altra persona acaben agradant i entre en el maravellós món de la lectura, on hi ha tot tipus de llibres, com per exemple: de por, aventures, etc. Són divertits i entretinguts, i a més, són una altra opció d'aprendre.

- porque los niños tienen que aprender cosas nuevas y mejorar la imaginación para que se den cuenta que es más divertido leer historias que jugar a la consola.

- porque los libros pueden ser muy interesantes, pueden ser más baratos que alguna otra cosa, pueden ser muy útiles. Un juguete puede entretenerte de forma divertida, pero un libro te abre a un mundo de imaginación.


Estudiants d'Atenció Educativa de 1r ESO

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sempre és sorprenent el que xics i xiques tan joves diuen de la lectura
d'un bon llibre.

Anònim ha dit...

.