dissabte, 21 de desembre del 2019

Premis Mancomunitat a microrelats sobre igualtat i diversitat

'Sóc jo' és el títol del microrelat que ha guanyat la primera edició del Concurs Juvenil de Microrelats 'Igualtat i Diversitat' en la categoria E (batxillerat i cicles formatius), organitzat pel Departament d'Igualtat de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, amb la col·laboració del Departament de Joventut de la mateixa institució

Laura González Cervera (alumna de primer de batxillerat) és l'autora d'aquest relat guanyador. Ella, en l'acte del passat 20 de desembre, a més de recollir el premi, va llegir el seu microrelat davant del nombrós públic que omplia la sala d'actes de l'edifici de la Mancomunitat. 

 A més, l'alumna Elsa López San Fèlix (també de primer de batxillerat) va ser nomenada finalista, amb el microrelat 'Pedra, paper, tissora'.

Enhorabona a les dues!

La temàtica dels microrelats havia de ser qualsevol aspecte relacionat amb la igualtat, diversitat, afectivitat, sexualitat, relacions saludables i lliures, apoderament, sororitat, o qualsevol altre aspecte tractat amb perspectiva de gènere i lliure de violències masclistes.

Hi podien participar estudiants des de 3r de primària a batxillerat i cicles formatius, distribuïts en cinc categories, de tots els municipis adscrits a la Mancomunitat de la Ribera Baixa (Albalat de la Ribera, Almussafes, Benicull de Xúquer, Corbera, Favara, Fortaleny, Llaurí, Polinyà de Xúquer, Riola, Sollana i Sueca). 

Enguany s'han presentat més de 170 microrelats al concurs.


Vist el gran èxit de participació en aquesta primera edició i la importància educativa de la temàtica del concurs, quedem a l'espera de la propera convocatòria.

Més informació, al Facebook de la Mancomunitat de la Ribera Baixa: 
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1300383586815223&id=141177242735869