dimarts, 17 de novembre del 2009

De pel·lícula. Nit en el museu

Direcció: Shawn Levy
Guió: Robert Ben Garant i Thomas Lennon
Repartiment: Ben Stiller, Carla Gugino, Dick van Dyke, Mickey Rooney, Bill Cobbs, Robin Williams, Jake Cherry, Ricky Gervais, Kim Raver, Patrick Gallagher, Rami Malek, Steve Coogan i Anne Meara.
Basada en el llibre del mateix títol de Milan Trenc.

Aquesta pel·lícula tracta sobre un home que necessita trobar un treball i el contracten com a guarda de seguretat en el Museu d’Història Natural, al torn de nit. En la seua primera nit al Museu rep un llanterna i unes instruccions. No dóna crèdit al que veu: els personatges i animals històrics que hi ha al seu voltant cobren vida de forma màgica. Es veu obligar a agafar com siga el control del Museu per no decepcionar altra volta al seu fill Nick.



És una pel·lícula impressionant, fantàstica i divertida. És una aventura d’un home al seu treball que et farà riure molt, està molt ben estructurada i té uns bons actors. L’eix central de la pel·lícula no es perd en ningun moment, sempre es pot saber el que passa a cada escena. És recomanable per a la gent que no l’haja vista, perquè s’ho passarà d’allò més bé.
Laura Liñana Bosch (4tA)