diumenge, 19 de setembre del 2010

Si passes per ací i tens un bloc a mà...

Aviat, des de distints departaments anem a donar-li una empemta a la nostra web (www.iesalmussafes.org) i entre els continguts que volem disposar-hi ens sembla que serà molt útil fer enllaços no sols a pàgines web, sinó també a blocs i wikis referents al currículum que es treballa des de cada departament.

De la utilitat didàctica que poden tenir aquests nous espais de comunicació "digital", no hi ha dubte. Així ens ho fa saber, per exemple, Antoni de la Torre en un article sintètic i molt clar.

Si lliges aquest article i vols fer-nos arribar algun enllaç interessant (tal vegada el teu propi bloc!), fes un correu a rebomboris@gmail.com indicant-hi el nom del bloc, l'enllaç, a quin departament correspondria i, si vols, unes anotacions sobre el seu contingut.

Vaja per endavant el nostre agraïment.

1 comentari:

Sara Murciano Galindo ha dit...

Yo creo que es muy interesante y creo que los alumnos y profesores podriamos aprender mucho de este blog y de los videos y fotos que se cuelguen en el blog.
Yo si seria capaz de hacer mi propio blog y poder conseguir fotos y videos interesantes para que la gente deje comentarios. Sara Murciano Galindo.