dissabte, 9 d’abril del 2016

Preparant la Trobada

Ja estem ultimant els preparatius per a la XXXI TROBADA D'ESCOLES EN VALENCIÀ de la Ribera, que enguany se celebra el diumenge 17 d'abril a Algemesí.

El nostre centre presenta dos tallers: L'arbre digital i La tortugueta. El Departament de Dibuix, amb el professor Enric Poblador al capdavant, se n'encarrega de la preparació. Hi col·labora el Departament de Valencià.

En el taller de L'Arbre Digital, els xiquets, a partir d'un full on apareix dibuixat un tronc d'un arbre, acabaran el dibuix emprant l'empremta dels dits i témperes per a representar les fulles i tot allò que rodeja l'arbre: el cel, el sol...



En el taller La Tortugueta, a partir d'una closca de cartó pedra que se'ls facilitarà ja pintada, els xiquets i xiquetes completaran la tortuga amb les potes, la coa i el cap fetes amb formes ja dibuixades en un full. Una vegada pintades aquestes sis formes, hauran de retallar-les per incrustar-les en la closca i així formar la tortuga.


 (Fent clic sobre cada foto, aquesta s'amplia)


  

 
L'alumnat que cursa l'optativa d'Educació Plàstica, Visual i Audiovisual de 1r d'ESO i l'alumnat que cursa Taller de Disseny de 2n d'ESO han col·laborat en els preparatius, pintant les closques de les tortugues.


També s'espera la col·laboració de l'alumnat de 2n de Batxillerat, que acudirà a la Trobada per a encarregar-se del desenvolupament del taller i atendre els xiquets, explicant-los i ajudant-los en la realització del taller.