dissabte, 23 d’abril del 2016

Sagunt ens sorprén una vegada més



El passat 14 d'abril, en una activitat organitzada pel Departament de Llatí de l'IES Almussafes, un grup d'alumnes de 4t d'ESO i 1r i 2n de batxillerat que estudien Llatí i Grec i Literatura Universal van assistir a la representació de la tragèdia Èdip Rei de Sòfocles i de la comèdia Tesmoforiantes d’Eurípides, ambdues interpretades magníficament pel grup de teatre Komos, dins el XX Festival de Teatre Grecollatí.




 

«No pot ser que els actors siguen estudiants aficionats al teatre!» deien unes alumnes, sorpreses per la qualitat de la interpretació. 

S’escoltava també: «M’ha impressionat la veu de l’actor que representava Creont». «Del millor que hem vist», deien Ioana i Ainhoa, valorant la gran adaptació de la comèdia d'Eurípides.

Completàrem el dia fent un recorregut per la Via Portici, una magnífica actuació arqueològica que ens permet fer-nos una idea del que era un dels carrers principals de Sagunt entre els segles II i IV dC. Un autèntic descobriment per a nosaltres. 

 




També participàrem en les activitats obertes dels Ludi Saguntini a la plaça i passejàrem pels carrers de la vila rodejats d’onades de gent que gaudia dels clàssics com nosaltres.


Volem tornar-hi l’any que ve!