dilluns, 1 de juny del 2015

Informàtica a la carrera

El passat divendres 15 de maig, Santiago Escobar, doctor en Informàtica i professor de la Universitat Politècnica de València, va donar una xarrada sobre la carrera de grau d'Informàtica. Estigué adreçada
principalment a 4t A i L i 1r de batxillerat científic, tot i que hi va acudir, també, gent de 3r d'ESO, de 1r d'humanístic i de 2n de batxillerat científic.

   Va explicar en què consisteixen aquestos estudis (actualment tan sol·licitats que l'alumnat troba a sovint treball abans d'acabar-los), com accedir a ells, quins camins de formació ofereixen i què es pot fer a continuació. Mostrà així, de forma breu, tot el ventall de possibilitats que dóna aquesta universitat pública. Trobareu més informació a www.etsinf.upv.es (Escola Tècnica Superior d'Enginyeria Informàtica).


Els estudiants assistents tingueren un comportament exemplar i mostraren un gran interés pel tema. El Departament d'Informàtica de l'IES Almussafes ho agraeix des del fons del seu cor digital i es troba a disposició de qui tinga dubtes/preguntes al respecte per tractar de resoldre'ls.