dimarts, 16 de juny del 2015

A tota velocitat... sota control

El passat 9 de juny, 24 alumnes de 4t d'ESO i 1r de batxillerat gaudiren d'una de les distintes activitats programades des de l'IES Almussafes per a l'última setmana del curs. En aquest cas, visitaren les instal·lacions de Valencia Karting Center. Un espai on gaudir de la velocitat dels karts.


El karting és una modalitat d'automobilisme consistent a completar en el mínim temps possible un nombre determinat de voltes amb un kart per un recorregut circular sobre asfalt.

Aquesta activitat més enllà del component lúdic, els permeté entrenar el seu esperit competitiu, però també ser respectuosos amb els altres corredors, controlar els temps, l'espai.


I sobretot, sobretot, es tractava de fer que els joves siguen conscients que qui vol "córrer" té espais com aquest per a fer-ho. Els carrers i les carreteres no tenen aquesta finalitat. Simplement han de ser les vies que ens porten d'un lloc a un altre, fent una conducció responsable.

1 comentari:

Unknown ha dit...

Ha sido una mañana estupenda, ya que disfrutamos tanto los corredores como los espectadores. Espero que la actividad haya servido como experiencia a la hora de tomar un volante en la vida real; correr en un circuito, circular por las carreteras..Un saludo a los/las participantes y a Josep Lluis gracias por el artículo.