diumenge, 7 de juny del 2015

Informàtica: Visca el dibuix lliure!

A continuació us mostrem les creacions de l'alumnat de 4t d'ESO d'Informàtica realitzades amb programari lliure: Inkscape i Gimp (en català, en castellà).
Bon appétit!
Departament d'Informàtica.


Inkscape:

Avatars (Alejandro Ferrá i Yassin Satir, 4tA) 


Per a fer aquests avatars empresaris ens hem inspirat en el món laboral. Han costat el seu temps, però al final hem aconseguit el nostre objectiu de crear una il·lustració d'una persona. 

El dibuix, en un principi, es basava en figures geomètriques que, modificant les seues característiques, aconseguim la forma humana. Tot això ha sigut possible seguint els passos de la pàgina web: http://ahninniah.blogspot.ru/2013/08/creating-male-cartoon-avatar-in-inkscape.html .
      
                                 
Hasta el infinito... (Sergio Barbarroja Pérez, 4t A)


El meu treball, el vaig traure de la pàgina http://creativenerds.co.uk/tutorials/inkscape-tutorials/
i vaig elegir aquest perquè és el que més em va agradar i no volia fer una cara com els meus companys, que segurament la meua hauria donat por. No va ser fàcil de fer ja que la pràctica no ajudava molt i vaig tindre que inventar un poc sobre la marxa.





Glopet d'aigua (Julián Arenillas Pozas, 4t A)


Se suposava que aquest dibuix anava a ser un conjunt de figures, però quan vaig començar a fer els quadrats que són els ulls hem vaig adonar que es pareixia a una cara.






Gimp:

Un sustito (Reyes Garceran Sanchis, 4t L)

 
Aquesta imatge està inspirada en una pel·lícula de por, en la que el fantasma apareix de sobte fent que ens espantem, però en aquest cas l'ensurt pot ser un poc divertit.
Les imatges utilitzades es troben en els enllaços següents:
https://www.flickr.com/photos/wackelijmrooster/3097358287/
http://pixabay.com/es/fantasma-vampiro-dibujos-animados-307267/